Top 5 woonkamer lampen

Doordat de woonkamer een grote ruimte is moet hier natuurlijk voldoende licht zijn. Belangrijk is het om dan ook voldoende lampen te hebben zodat er altijd genoeg licht en lichtbronnen aanwezig zijn. Achter aan de eet tafel wilt u waarschijnlijk wel een ander soort licht hebben dan voor bij de lounge set. Naar wat voor een soort lamp u ook op zoek bent, de top 5 van woonkamer lampen bied meer dan voldoende keus.

De top 5 van moderne en mooie woonkamer lampen

Op nummer 5 hebben we een hanglamp staan

Doordat een hanglamp vaak veel licht bied is deze ook zeer goed te gebruiken voor elke woonkamer. De Hanglamp Dory is een hanglamp die erg modern is en ook is deze lamp afgewerkt met een mooie, rustgevende, grijze tint. Dit zorgt dan ook voor een sfeervolle uitstraling. Deze lamp zorgt er dan ook voor dat het interieur van uw huis naar voren springt en uw huis zal dan ook zeker weten goed opvallen door deze lamp.

Op nummer 4 Led Inbouwset van 3 verschillende spots

Deze spots kun je dan ook het beste gelijk kopen doordat ze echt met elkaar samenwerken. Deze 3 spots worden dan ook als 1 geheel verkocht bij diverse websites op internet. Deze set van 3 kantelbare inbouw spots bevatten dan ook led lampen die verwisselbaar zijn. Daarnaast zijn de spots vrij neutraal te noemen qua kleur en daarnaast zijn ze ook erg makkelijk om toe te passen en te verplaatsen. Wanneer u ze toch liever op een andere plek wilt hebben, is dit helemaal geen probleem. Het verplaatsen van deze spots is namelijk zo gedaan!

Op nummer 3 komt dan de; Badkamer inbouwspot Anex rond

Die gemaakt is van aluminium. Deze spot is speciaal voor de badkamer en is helemaal spatwaterdicht en ook is deze spot helemaal stofvrij. Verder is de diameter 8.5cm van deze lamp.

Nummer 2 Plafonnière Universa 3 wit

is een schitterende plafonnière met een rond design. Deze plafond lamp heeft een zeer mooie kap die modern en strak eruit ziet. Ook is de lamp erg kracht en straalt de lamp veel warmte uit.

En op nummer 1 De inbouwspot Relax Led set van 3
van materiaal staal.

Deze leds geven prachtig licht en zorgen ervoor dat de sfeer van jouw huis een mega boost krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *